Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Vekili Uzan’dan taziye ziyareti

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden Yaşar İpek ve Hamza Karabalık’ın taziyelerine katıldı.Geçtiğimiz günlerde otobüsle Hatay’dan...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Vekili Uzan’dan taziye ziyareti

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden Yaşar İpek ve Hamza Karabalık’ın taziyelerine katıldı.

Geçtiğimiz günlerde otobüsle Hatay’dan memleketleri Muş’a gelirken yaşanan talihsiz kazada hayatını kaybeden 7 kişiden ikisi, Bulanık’ta toprağa verildi. Kazada hayatını kaybeden Yaşar İpek ve Hamza Karabalık’ın acılı ailelerini yalnız bırakmayan Kaymakam Hacı Arslan Uzan, başsağlığı dileklerinde bulundu.

Vatandaşların her zaman yanında olmaya özen gösteren Kaymakam Uzan, "Kış aylarında sıkça karşılaştığımız bu acıların bir daha yaşanmamasını ümit ediyorum. Yaşanan bu talihsiz kazada kaybettiğimiz iki vatandaşımızın acısını hep birlikte paylaşıyoruz. Bunun yanında diğer kaybettiğimiz 5 vatandaşımızın da ailelerine sabır diliyorum, Allah rahmet eylesin. 28 yaralı vatandaşımıza Allah şifa versin" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.