Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Vekili Dr. Balcı brifing aldı

Merzifon Kaymakamlığından, Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliğine atanan Dr. Ozan Balcı, belediye birim müdürlerinden iş ve hizmetler hakkında brifing aldı.Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2017 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2017 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Vekili Dr. Balcı brifing aldı

Merzifon Kaymakamlığından, Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliğine atanan Dr. Ozan Balcı, belediye birim müdürlerinden iş ve hizmetler hakkında brifing aldı.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, göreve atanmasının ardından belediyede aralık ayından bugüne kadar yapılan iş ve işlemler hakkında brifing aldı. Başkan Vekili Balcı, belediye meclis salonunda Zabıta, Temizlik, Kültür İşleri, Basın ve Halkla İlişkiler, Park ve Bahçeler, İmar ve Şehircilik, Yapı Kontrol, Hukuk İşleri, Fen İşleri, İnsan Kaynakları, Mali Hizmetler, Emlak ve İstimlak, Özel Kalem, Sosyal Destek Hizmetleri, Destek Hizmetleri, Yazı İşleri, Muhtarlıklar Müdürlüğü ve Kadın Birimi Müdürleri ile tek tek görüşerek, yapılan çalışmalar ile projeler hakkında bilgi aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.