Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Uysal’dan karne hediyesi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yarıyıl karnelerine kavuşan 5 bin çocuğa eğlenceli ve birbirinden renkli oyunlarla dolu bir tatil geçirmeleri için Teneffüs Park bileti hediyesi gönderdi.Muratpaşa Belediyesi’nin iştiraki şirket Falez...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Uysal’dan karne hediyesi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yarıyıl karnelerine kavuşan 5 bin çocuğa eğlenceli ve birbirinden renkli oyunlarla dolu bir tatil geçirmeleri için Teneffüs Park bileti hediyesi gönderdi.

Muratpaşa Belediyesi’nin iştiraki şirket Falez AŞ ile birlikte hayata geçirdiği ve çocukları sınırsız eğlence ve oyun için sokağa çağıran Teneffüs Park, yarıyıl tatilini birbirinden eğlenceli oyunlarla dolu bir programla karşılamaya hazırlanıyor.

Tatil boyunca Pazartesi hariç her gün, 10.00’dan 18.00’e atölyelerin ve yarışmaların düzenleneceği Teneffüs Park’ta, ‘Karne Şenliği’ için tüm hazırlıklar tamamlanırken Belediye Başkanı Ümit Uysal’da Muratpaşa’nın çocuklarının bu eğlencenin parçası olmaları sürpriz karne hediyesi gönderdi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün çalışmasıyla Muratpaşa’da ilkokullarda 5 bin çocuğa Teneffüs Park biletleri, karneleriyle birlikte hediye edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.