Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tuna’dan şoför esnafına destek sözü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoför Esnaf Odası’nın 21. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoför Esnaf Odası’nın 21. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda yaptığı konuşmada ulaşım sektöründe çalışan esnafa seslenen Başkan Tuna, “İşinizin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Hakikaten bu yoğun trafikte vatandaşlara hizmet etmek gerçekten zor. Siz bir kamu hizmeti yapıyorsunuz dolayısıyla sizlerin ihtiyaçları sizlerin talepleri, belediyemiz tarafından çok önemli ve bunları değerlendirme noktasında her zaman destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

“İstişare ederek şehri yöneteceğiz”

Kent yönetiminde işbirliğinin önemine vurgu yapan Başkan Tuna, “Yeni günün şartlarının getirdiği ihtiyaçlar var. Sizlerle istişare ederek bunları gerçekleştirmek istiyoruz. Şehrimiz gelişiyor ve büyüyor. Vatandaşlarımızın bizden talepleri var. Ulaşımla ilgili yeni ihtiyaçlar var. Mavi otobüsler, beyaz otobüsler, minibüsler, taksiler bütün Ankara’nın ulaşımını taşıyan siz değerli esnaflarımızla beraber el ele vererek, sizlerin de görüşünü alarak bir uygulamaya geçmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

“Vatandaşa karşı nazik olun”

Şoför esnafından vatandaşlara olabildiğince nazik ve anlayışlı davranmaları uyarısında da bulunan Tuna, “Sizden bir ricam var zor bir iş yapıyorsunuz biliyorum ancak nezaket kurallarına olabildiğince uyarsanız, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerine biraz daha müsamaha gösterirseniz vatandaş da daha mutlu olur” ifadelerini kullandı.

Akköprü Kavşağı müjdesi

Başkan Tuna, trafiğin yoğunlaştığı bölgelere ilişkin çalışmalar yaptıklarını belirterek, Akköprü Kavşağı ile ilgili kısa bir süre içinde yeni bir düzenlemeyi hayata geçirecekleri müjdesini verdi. Tuna, “Yeni yol düzenlemesiyle birlikte; Mevlana Bulvarı, Turgut Özal Bulvarı ve Fatih Sultan Mehmet Bulvarları’nın kesişiminde bulunan Akköprü Kavşağı’nda, Samsun-Konya istikametine iki adet üst geçit köprü, Yenimahalle-Ulus istikametine de altgeçit yapılacak” açıklamasında bulundu.

Artan trafik hacmi ve kavşağın yetersiz kalması nedeniyle yeni kavşak düzenlemesine ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Başkan Tuna, köprülerin genişletilerek yaklaşım rampalarının 3 gidiş ve geliş olarak planlandığını, bağlantı kollarından sonra köprülerin ise 4 gidiş ve 4 geliş olarak tasarlandığını açıkladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.