Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Topbaş, telsizden çalışanlarının bayramını kutladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Telsiz Aracılığıyla Çalişanlarinin Bayramını Kutladı. Konuşmasında Birlik Ve Beraberlik Mesajları Veren Topbaş,”sizin Ve Ailenizin Böyle Güzel Bayramlarla Mutluluklara Erişmenizi Diliyorum. Zor Günlerden Geçmekteyiz, Ama Sizin Gayretleriniz, Çalişmalariniz Ve Milletçe Bu Güzellikleri Birlikte Yaşamamız Bize Yeni Ufuklar Açacaktır” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2016 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2016 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan  Topbaş, telsizden çalışanlarının bayramını kutladı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, telsiz aracılığıyla çalışanlarının bayramını kutladı. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Topbaş,”Sizin ve ailenizin böyle güzel bayramlarla mutluluklara erişmenizi diliyorum. Zor günlerden geçmekteyiz, ama sizin gayretleriniz, çalışmalarınız ve milletçe bu güzellikleri birlikte yaşamamız bize yeni ufuklar açacaktır” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş çalışanlarının bayramını telsiz ile kutladı. Çalışanlarına telsizle seslenen Başkan Topbaş, birlik ve beraberliğin önemine değindi. Topbaş, ” "Tüm birimlerdeki mesai arkadaşlarım hepinizin Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sizin ve ailenizin böyle güzel bayramlarla mutluluklara erişmenizi diliyorum. Zor günlerden geçmekteyiz, ama sizin gayretleriniz, çalışmalarınız ve milletçe bu güzellikleri birlikte yaşamamız, bize yeni ufuklar açacaktır. Geleceğimizi hazırlayacaktır. . Ne kadar bu ülke için çalışırsak, gayret gösterirsek hem şehirlerimizi imar eder, hem ülkemizi geliştiririz. Hepinize sevgi ve saygılar , Tekrar sizin ve her birinizin ailenizin ve İstanbulluların bayramını tebrik ediyorum. Nice bayramlar diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.