Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Topbaş şoför koltuğuna oturdu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri’de düzenlediği programda beraberinde gelen heyetin bindiği servis aracının şoförlüğünü yaptı.İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Silivri’de milletvekilleri,...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri’de düzenlediği programda beraberinde gelen heyetin bindiği servis aracının şoförlüğünü yaptı.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Silivri’de milletvekilleri, siyasiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar ve basın mensuplarıyla bir araya gelerek, sohbet etti. Programda Başkan Topbaş’a, İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Nureddin Nebati, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri eşlik etti. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın organize ettiği kahvaltı programı sonrasında ise, Başkan Topbaş ve beraberindeki heyet Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma merkezini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Başkan Topbaş’ın, beraberindeki heyetin ve STK temsilcilerinin bindiği aracı kullanması renkli görüntüler oluşturdu.
Başkan Topbaş, Silivri’deki son ziyaretinde organik tarımcılığın yapıldığı Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma merkezini gezdi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın eşlik ettiği gezide, Başkan Topbaş’a organik ürünlerin nasıl yetiştirildiği, seralar ve doğal yetişmiş ürünler hakkında bilgiler verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.