Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Topbaş, İstanbul’u yöneten belediye başkanlarıyla birlikte demokrasi nöbetinde

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’u yöneten tüm belediye başkanları ile birlikte demokrasi nöbetine katıldı. Nöbete katılan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Topbaş, ”Bütün dünya milletlerinin saygı...

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2016 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2016 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’u yöneten tüm belediye başkanları ile birlikte demokrasi nöbetine katıldı. Nöbete katılan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Topbaş, ”Bütün dünya milletlerinin saygı duyacağı bir duruş sergilediniz. Şanlı tarihimize yeni bir destan yazdınız” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul ilçe belediye başkanlarıyla Saraçhane’de devam eden demokrasi nöbetlerinde vatandaşlara destek vermek için bir araya geldi. Belediye başkanları konuşma öncesinde şehitler için Saraçhane’ye karanfil bıraktı.
"Şanlı tarihimize yeni bir destan yazdınız"
Demokrasi nöbetine destek verenlere teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Kadir Topbaş, "Cumhuriyet Halk Partili ve AK Partili belediye başkanlarımızla burada size saygı duyuyoruz. Çünkü siz milli iradeye, vatana ihaneti önlediniz, millet nedir bunu gösterdiniz. Şanlı tarihimize yeni bir destan yazdınız. Bu duruşunuzla dostlara güvence, düşmana sıkıntı vermektesiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Maalesef üniformalı FETÖ teröristlerinin giriştiği, milletimizin canına kast eden, vatana ihanet eden bu ihanet şebekesinin hilelerini boşa çıkardınız. Sizler emeklerinizle geldiniz, bayrakla gelip hep beraber tankların namluluların önünde durdunuz” dedi.
"Bütün dünya milletlerinin saygı duyacağı bir duruş sergilediniz"
Demokrasi nöbetlerinin farklı inançlara ve siyasi görüşlere ayrılmadan birlik içinde tutulduğunu söyleyen Topbaş, "Türkiye’de tüm fertler, siyasi mülahazalar bir tarafa bırakılarak partilerimizin mensupları, veya inanç grupları ne olursa olsun devletin bekası ve ülkenin geleceği için hepiniz, hepimiz tek yumruk olarak meydanlara toplandınız ve bu mücadelenin zaferini elde ettiniz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bedelsiz hiç bir gelecek olamadı, tarih yazılmadı. Bedeller karşılığında bu vatan bizlere emanet edildi. Tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz. Bu ülke için kanını canını veren tüm insanlarımıza rahmet diliyoruz. Bütün dünya milletlerinin saygı duyacağı bir duruş sergilediniz. Kimsenin göremeyeceği bir duruşu ortaya koydunuz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.