Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tiryaki okul ziyaretlerine devam etti

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, okul ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.Göreve geldiği ilk günden itibaren ilçedeki okulları ziyaret eden Başkan Tiryaki, bu sefer de Karacaören İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti. Başkan Tiryaki,...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Tiryaki okul ziyaretlerine devam etti

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, okul ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Göreve geldiği ilk günden itibaren ilçedeki okulları ziyaret eden Başkan Tiryaki, bu sefer de Karacaören İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti. Başkan Tiryaki, önce öğretmenlerle bir toplantı yaptı, daha sonra okula temizlik ve spor malzemesi yardımında bulundu.

“Hem ailelere hem öğretmenlere sorumluluk düşüyor”

Başkan Tiryaki, okulda görev yapan öğretmenlerle görüşerek çocukların eğitimi hakkında bilgi aldı. Altındağ Belediyesi olarak eğitime her zaman destek sağladıklarının altını çizen Tiryaki, çocukların iyi bir eğitim alması gerektiğini söyledi. Başkan Tiryaki, bu konuda hem öğretmenlere hem de ailelere önemli sorumluluklar düştüğünü belirtti. Çocukların mutlaka kitap okuma alışkanlığı kazanmasını isteyen Tiryaki, doğru yetiştirilecek bir çocuğun ülkesine, milletine, ailesine ve kendisine faydalı olacağını söyledi. Başkan Tiryaki, öğrencilerin sosyal aktivitelerde yer almasının çok gerekli olduğunu söyledi ve bu durumun öğretmenler aracılığıyla hayata geçeceğini aktardı.

Öğretmenlerden Başkan Tiryaki’ye teşekkür

Şehirlerin gelişimi üzerinde de duran Başkan Tiryaki, “Kentler, yerel yönetimler tarafından iyi yönetilmeli” dedi. Başkan Tiryaki, şöyle devam etti: “Bir şehir spor tesislerinden, yüzme havuzlarından, sinema salonlarından, tiyatro, bale, opera merkezlerinden ayrı tutulamaz. Eğer bunlar olmazsa çocuk kötü alışkanlıklara yönelir. Bence bir toplumda öğretmenler ve imamlar iyi yetişmeli. Sizlerin eğittiği çocuklar yarın bu ülkenin geleceği olacak. Bir çocuğun elinden tutun. Onun üniversiteye girmesine yardımcı olun. Şair ayrımı gözetmeksizin ona şiir okumayı öğretin.”

Öğretmenler ise Altındağ Belediyesi sayesinde geçen yıla oranla daha rahat koşullarda çalıştıkları için Başkan Tiryaki’ye teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.