Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Subaşıoğlu, Çöp Kamyonu Kullandı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, hafta sonu ilçede düzenlenecek olan yürüyüşe, vatandaşları, çöp kamyonu kullanarak ve anonsları kendisi yaparak davet ediyor.Pazar günü Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde ‘Merkezefendi...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Subaşıoğlu, Çöp Kamyonu Kullandı
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, hafta sonu ilçede düzenlenecek olan yürüyüşe, vatandaşları, çöp kamyonu kullanarak ve anonsları kendisi yaparak davet ediyor.
Pazar günü Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde ‘Merkezefendi Bahara Yürüyor’ isimli dev bir yürüyüş düzenlenecek. Düzenlenecek etkinlik için birçok yerde konuyla ilgili bilgilendirme yapılırken, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da ilginç bir yöntemle vatandaşları yürüyüşe davet etti. Çöp kamyonlarını da yürüyüşe davet eden yazılarla donatan Başkan Subaşıoğlu, kendisi de çöp kamyonuna çıktı. Çöp kamyonuna binen ve aracı kendisi kullanan Subaşıoğlu, çöp kamyonunu kullanmaktaki ustalığı ile dikkat çekti. Daha sonra vatandaşları yürüyüşe davet eden anonsu yapan Subaşıoğlu, ‘’Pazar günü saat 11:30’da Yenişehir Yürüyüş Yolu’nda düzenleyecek olduğumuz etkinliğe herkesi davet ediyorum’’dedi.
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ‘’İlçemiz için spor çok önemli.Obezite ile mücadele anlamında 1 yıldır önemli projeler yapıyoruz. 24 Nisan Pazar günü Yenişehir’de binlerce vatandaşımızla sağlığımız için yürüyeceğiz. Ben herkesi bu yürüyüşe davet ediyorum. Bizim için bu yürüyüş ve etkinlikler kültür meselesidir. Bu yürüyüşü geleneksel hale getiriyoruz. Yürüyüşe davet için çöp kamyonlarımızı dahi kullanıyoruz. Ben de kullanarak vatandaşların dikkatini çekerek farkındalık yaratmak istiyorum. 30’a yakın çöp kamyonunda bu ilanlar var’’dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.