Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Sözlü’ye Şırnaklı öğrencilerden mektup var

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, Şırnak-Cizre Güçlü Kolgezer Orta Okulu öğrencilerinden okullarının ihtiyaçlarının giderilmesini talep eden mektuplar geldi.Kamera karşısına geçen Başkan Sözlü, Şırnak-Cizre...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Sözlü’ye Şırnaklı öğrencilerden mektup var

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, Şırnak-Cizre Güçlü Kolgezer Orta Okulu öğrencilerinden okullarının ihtiyaçlarının giderilmesini talep eden mektuplar geldi.

Kamera karşısına geçen Başkan Sözlü, Şırnak-Cizre Güçlü Kolgezer Orta Okulu’ndan gelen taleplerinin kendisine ulaştığını dile getirdi ve videoyu kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün Şırnak-Cizre Güçlü Kolgezer Orta Okulu’ndan gelen mektuplara şöyle yanıt verdi:

"Sevgili öğrenciler mektuplarınızı aldım, talepleriniz bana ulaştı. Bize müracaat edecek derinlikte bizi yakın gördüğünüz için öncelikle size çok teşekkür ediyorum. Eğitim öğretim adına talepleriniz memleketimizin geleceği olan Şırnak’ın güzel çocuklarının da bizden bu talepleri bekliyor olmaları kıvanç kaynağı. Yerine getirmek noktasında da zerre kadar tereddüt içinde değiliz. Adana’dan hepinize selam olsun, hepinizi seviyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.