Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Remzi Aydın’dan KPSS Sınavına Hazırlanan Vatandaşlara Büyük Jest

Eyüp Belediyesi, Eyüp Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile KPSS’ye hazırlanan Eyüplüler için ücretsiz KPSS kursu düzenledi. İlk etapta 120 kişiye verilecek kursa 427 kişi başvuru yapınca, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın tüm başvuruları...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2016 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2016 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eyüp Belediyesi, Eyüp Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile KPSS’ye hazırlanan Eyüplüler için ücretsiz KPSS kursu düzenledi. İlk etapta 120 kişiye verilecek kursa 427 kişi başvuru yapınca, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın tüm başvuruları kabul ederek, başvuru yapan herkesin kurstan faydalanmasını sağladı.
Eyüp Belediyesi, Eyüp Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile KPSS’ye hazırlanan lise ve ön lisans mezunu Eyüplüler için ücretsiz KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) kursu düzenledi. 120 kişilik eğitim programına 427 kişi başvuru yapınca, 427 kişinin katılacağı kura çekimine karar verildi. Eyüp Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan kura çekimine, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ilçeyi ziyaretinden dolayı katılamayan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, çekilişe katılan tüm adaylara jest yapıp, 427 katılımcının tamamını kursa kabul ederek, KPSS kursundan faydalanmasını sağladı.
"BU KURSLA BERABER KİTAPLARINIZI DA VERECEĞİZ"
KPSS kursunun ilçede sınava hazırlanan vatandaş için önemli bir hizmet olduğunu belirten Eyüp Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Erhan Angın, "Bu kursla alakalı bütün giderlerin tamamı belediyemiz ve halk eğitim ortaklığı ile karşılanmış olacak. Biz sizlere bu kursla beraber kitaplarınızı da vereceğiz. Hem konu anlatımlı hem soru bankalarını, hem de yaprak testleri sizlere vereceğiz. 10 günde 15 günde bir belirli periyotlarla profesyonel bir şekilde sınavlarınız olacak. Bu sınavlar yine kodlama sistemi ile okunmuş sonuçları gelmiş şekilde, tam manasıyla profesyonel bir dershanecilik anlayışıyla biz bu programı hazırladık" diye konuştu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Eyüp ilçesine ziyaretlerinden dolayı Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın programa katılamadığını belirterek sözlerine devam eden Angın, "Başkanımız Remzi Aydın programımıza katılamadı ve ’özür mahiyetinde bir şey yapabilir misiniz?’ diye sordu. Biz de bir şeyler yapabilir miyiz diye düşündük, yapabileceğimize karar verdik. Başkanımız Remzi Aydın’ın teklifi şuydu: ’Katılan herkesi kursa alın.’ Bizler de gerekli çalışmaları yaparak bunu gerçekleştirdik" dedi.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’dan böyle bir jesti beklediğini belirten İbrahim Ergül ise, "Burada otururken arkadaşlarımızla birlikte buraya katılan herkes kursa alınır mı alınmaz mı diye istişarede bulunmuştuk. Eyüp Belediyesi ve yaptığı hizmetleri bildiğim için benim için pek sürpriz olmadı. Ama diğer arkadaşlarımız için çok büyük bir sürpriz oldu" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.