Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Polat, TRT GAP Radyo’nun konuğu oldu

TRT GAP Radyonun ‘Yöremizden ve Türkü Diyarı’ programının canlı yayın konuğu olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt’un çehresini değiştiren yatırımlar, sosyal belediyecilik hizmetleri, kültürel, sanatsal ve...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Polat, TRT GAP Radyo’nun konuğu oldu

TRT GAP Radyonun ‘Yöremizden ve Türkü Diyarı’ programının canlı yayın konuğu olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt’un çehresini değiştiren yatırımlar, sosyal belediyecilik hizmetleri, kültürel, sanatsal ve sportif yönden hayata geçen hizmetleri dünya ve Türkiye’nin farklı kentlerindeki dinleyicilere anlattı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın Hilal Park içerisinde hizmet veren Yeşilyurt Kent Konseyinde misafir ettiği TRT GAP Radyo, her gün saat 10:00 ile 13:00 arasında yayınlanan ‘Türkü Diyarı’ ile saat 15:00 ile 16:00 arasındaki ‘Yöremizden’ programını Yeşilyurt ilçesinde gerçekleştirdi.

‘Yöremizden’ programının canlı yayın konuğu olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt’un tarihi ve kültürel özelliklerinin yanı sıra 3,5 yıllık görev dönemleri boyunca hayata geçirdikleri projeler, alt ve üst yapı hizmetleri, geleceğe dönük hazırlanan yatırımlar hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

Dünya ve Türkiye’nin farklı kentlerinde canlı yayını takip eden dinleyicilere son dönemlerdeki yatırımlarla çehresi değişen Yeşilyurt’un sanayisi, ekonomik yönü, turistlik mekanları, tarımsal alanları ve tarımsal ürünleri, adetleri, gelenek ve görenekleriyle ilgili bilgiler sunan Belediye Başkanı Polat, “TRT GAP Radyo ekibini ilçemizde misafir ettiğimiz için çok mutluyuz. Yeşilyurt, dini, dili, ırkı ve mezhebi ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın huzur, güven ve kardeşlik içerisinde yaşadığı bir ilçedir. 954,6 kilometrekare yüzölçümüne sahip, 304 bin 369 kişinin ikamet ettiği bu şirin ilçemizde Belediye Başkanı olarak görev yapmak bizim adımıza gurur vesilesidir. Biz bu aziz millete aşkla, sevgiyle hizmet etmek için göreve geldik. Yeşilyurt aslında mini bir Anadolu’dur. 3,5 yıllık görev dönemimiz içerisinde değerli hemşehrilerimizle el ele vererek güzel ilçemizi büyütmek, geliştirmek ve gelecek nesillere en güzel şekilde emanet etmek adına gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya halen devam etmekteyiz” şeklinde konuştu.

Polat konuşmasının devamında “Yeşilyurt bizim büyüyen sevdamızdır, bu sevdamıza en güzel şekilde sahip çıkmak, ilçe sakinlerine yaşanabilir, huzurlu ve güvenli yaşam olanakları sunmak adına bugüne kadar çok önemli hizmetlerimizi halkımızla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Doğası ve yeşil alanlarıyla her açıdan örnek alınacak bir ilçe hüviyetine sahip Yeşilyurt’un en ücra noktasına kadar eşit mesafede hizmetler sunuyoruz. Kapısını çalmadığımız, elini sıkmadığımız tek bir vatandaşımız kalmadı. Vatandaşlarımızla aramızda çok güzel bir diyalog kurduk. İlçemizin gündelik sorunlarını kalıcı çözümlerle gidermeye çalışırken, bir taraftan da Beylerderesi Şehir Parkı, Bostanbaşı Kanal Projesi, Gedik Kent Park, Gedik Müze ve Kültür Evi, Yeşilkonaklar ve Gençlik Merkezleri projelerimiz başta olmak üzere hali hazırda üzerinde çalıştığımız diğer yatırımlarımızla geleceğe yönelik ciddi bir atılım içerisindeyiz. İlçemizi hem fiziki yönden hem de kültürel, sosyal, sanatsal, eğitim ve sportif yönden büyütmeye çaba sarf ediyoruz. Hedefimiz, Yeşilyurt’u öncelikle bölgede ardından Türkiye’de örnek alınacak ilçe hüviyetine ulaştırmaktır, bu hedefe ulaşmak içinde ciddi mesafeler aldık. Yeşilyurt yerli ve yabancı turistlerin çok fazla ziyaret ettiği ilçeler arasındadır, TRT GAP Radyosu aracılığıyla sesimizin ulaştığı herkesi güzel ilçemizde ağırlamaktan onur duyacağız” diye konuştu.

Yeşilyurt İlçesinde gerçekleşen dört saatlik canlı yayına katılan Yeşilyurt Belediye Korosu da, Malatya ve Yeşilyurt’a özgü türküler seslendirdi. Yeşilyurt Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay ile Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Çobanoğlu’da canlı yayına katılarak, Yeşilyurt’un eğitim, sosyal ve kültürel yönden gelişimi hakkında açıklamalarda bulundular.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, gün boyunca Yeşilyurt’u anlatan programlara yer veren TRT GAP Radyo ekibine teşekkürlerini sunarken, günün anısına kayısı paketi hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.