Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özgüven’den çocuklara karne hediyesi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle birlikte çocuklar için Geleneksel Halk Tiyatrosu düzenledi.Ereğli Belediyesi yarı yıl tatiline giren çocuklar için düzenlediği Geleneksel...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Özgüven’den çocuklara karne hediyesi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle birlikte çocuklar için Geleneksel Halk Tiyatrosu düzenledi.

Ereğli Belediyesi yarı yıl tatiline giren çocuklar için düzenlediği Geleneksel Halk Tiyatrosu kapsamında etkinlik düzenledi. Hacivat-Karagöz, çeşitli animasyonlar, çocuk oyunları, eğlenceli yarışmaların yer alacağı program üç seans halinde 25 Ocak 2018 Perşembe günü Ereğli Belediyesi Kültür Merkezi’nde 12.00, 14.00, 16.00’da gösterime girecek. Programın ücretsiz olacağı belirtildi.

Her şeyin geleceğin teminatı olan çocuklar için olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Bir dönem boyunca çaba gösteren derslerine yoğunlaşan çocuklarımıza yarıyıl tatiline girmeleriyle birlikte karne hediyesi olarak tiyatro programı düzenliyoruz. Tüm çocuklarımızı kutluyor, başarılı bir ikinci dönem geçirmelerini diliyorum. Çocuklarımız bizim en kıymetli değerlerimizdir onlar için elimizden ne gelirse yapmaya özen gösteriyoruz. Kişisel gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra eğlenceli programlarla çocuklarımızı sevindirebiliyorsak bizim için en büyük kazanç odur. Bu gaye ile belediye kültür merkezimizde eğlenceli bir program hazırladık. Çocuklarımızı eğlendirirken öğreten bir program olmasına özen gösterdik. Üç seans halinde yapacağımız programımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.