Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Özakcan; "Önümüzdeki dönemde muhtarlarımız ile başarı çıtasını yükseltmek istiyorum"

Efeler Belediyesi ’19 Ekim Muhtarlar Günü’ nedeniyle birliktelik yemeği düzenledi. Düzenlenen yemekte konuşan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Önümüzdeki 5 yıllık dönemde muhtarlarımız ile birlikte başarı ve hizmet çıtasını...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Özakcan; "Önümüzdeki dönemde muhtarlarımız ile başarı çıtasını yükseltmek istiyorum"

Efeler Belediyesi ’19 Ekim Muhtarlar Günü’ nedeniyle birliktelik yemeği düzenledi. Düzenlenen yemekte konuşan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Önümüzdeki 5 yıllık dönemde muhtarlarımız ile birlikte başarı ve hizmet çıtasını daha da yükseltmek istiyorum” dedi.

Muhtarlık müessesinin kuruluşunun 188’inci yıl dönümü nedeniyle Kızılcaköy Mahallesi’ndeki bir restoranda düzenlenen yemeğe, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Belediye Başkan Yardımcıları O. Derya Tıkır, Belgin Alpdoğan, birim müdürleri ve ilçede görev yapan 83 mahalle muhtarı katıldı. Yemekte konuşan Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Efeler Belediyesi’nin kurularak göreve geldiği 2014 yılında bu yana belediyeyi yoktan var ettiklerini belirterek, bugüne kadar belediye ile uyum içerisinde çalıştıkları için mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

“Hepimiz gönül adamıyız”

Yerel yönetimlerin demokrasinin beşiği olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Özakcan, “Demokrasinin de en önemli birimi ve temel taşı muhtarlarımızdır. Efeler Belediyesi olarak bugüne kadar muhtarlarımız ile birlikte olmaktan ve hizmet etmekten büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Efeler Belediye Başkanı olarak şahsım ve değerli muhtarlarımız, hepimiz gönül, hizmet ve devlet adamıyız. Tabi ki ihtiyaçlar ve beklentiler yüksek, imkanlar ve fırsatlar ise sınırlı. Yeni kurulan ve yoktan var ederek sizlerle birlikte oluşturduğumuz belediyemizde bugüne kadar elimizden gelen gayretle halkımızın hizmetinde olmaya çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

“Başarımızın kamuoyunda karşılığını buluyoruz”

2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde tekrar aday olacağının sinyalini veren Özakcan, “Hiçbir ayrım gözetmeden muhtarlarımız ile 3 buçuk yılı geride bıraktık. Bu görev dönemimiz sonunda da Rabbim sağlık verirse bir sonraki 5 yıllık dönemde yine muhtarlarımız ile birlikte mahallelerimizi daha yaşanılır, yaşanmak istenen bir alan haline getirmeye devam etmek istiyoruz. Bugüne kadar kamuoyunda karşılığını bularak yaptığımız çalışmalardaki başarı ve hizmet çıtasını daha da yükselterek halkımıza hizmet etmeye muhtarlarımız ile birlikte devam etmek istiyorum” diye konuştu.

Günün anlam ve önemine uygun olarak ‘Muhtarlar’ şiirini okuyan Efeler ilçesinin tek kadın muhtarı olan Fatih Mahallesi Muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu, tüm muhtar arkadaşları adına Başkan Özakcan’a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından muhtarlar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Özakcan, muhtarlar ile yakından ilgilenerek uzun süre sohbet etti. Yemek sonunda Başkan Özakcan’ın talimatı ile hazırlanan hediyeler muhtarlara takdim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.