Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Numan Şeker’in Veda Yemeği

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, 15 yıldır başarı ile yürüttüğü başkanlık görevine veda etti. Memur-Sen teşkilatının düzenlediği veda yemeğine diğer sendika başkanları, yönetim kurulları, sendika üyeleri ve çok sayıda yakın dostu katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2018 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2018 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Numan Şeker’in Veda Yemeği

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı olarak atanması sebebiyle sendikadaki görevine veda etti. Yoğun katılımın sağlandığı veda yemeğinde açılış konuşmasını yapan Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, “Öncelikle bugüne kadar sendikamıza verdiği hizmetlerden dolayı Numan Başkanımıza Memur-Sen teşkilatı olarak teşekkür ediyoruz. 15 yıllık zaman diliminde 32 bin üyeye ulaşmak gerçekten büyük bir çaba ve emek istiyor. Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşuna sahibiz ve bugünlere gece gündüz çalışarak gelindi. Sendikacılıkta vefa yoktur derler ancak unutmamak gerekir ki vefaya herkesin ihtiyacı vardır, Numan Bey’in sendikadan ayrılması bizimle bağını kopardı anlamına gelmeyecektir” diyerek konuşmasının sonunda Numan Şeker’e teşekkür edip yeni görevinde başarılar diledi.

                                                                                       

NUMAN ŞEKER: VEFA HATIRLAMAK DEĞİL, UNUTMAMAKTIR

Konuşmasına "Bütün giysileri yırtsak yeridir, Yeter Bize Vefa elbiseleri" dizesinin sahibi ve Kurucu Genel Başkanı merhum Mehmet Akif İnan’ı yâd ederek başlayan Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker “Vefa üzerine inşa edilmiş bir teşkilatta vefasızlık olmaz. Her ayrılış bir vuslattır, biz gönülden ayrılmıyoruz fiili olarak bu teşkilattan ayrılıyoruz. Başka hayırlı bir işe ulaşarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Memur-Sen teşkilatında gözünün arkada kalmadığını belirten Şeker sözlerine şöyle devam etti: “2003 yılında Mali Sekreter Olarak göreve başladım, 2005’te Şube Başkanı oldum. 15 yıllık bu serüvende Eğitim-Bir-Sen’i  bin 867 üyeden 11 bin 546 üyeye, Memur-Sen’i 3 bin 640 üyeden  32 bin üyeye beraber taşıdık. Gece gündüz kar kış demeden Bursa’nın bütün köylerini adım adım gezdik. Bu çalışmaların neticesinde hamd olsun Memur-Sen teşkilatı olarak Türkiye’nin sayılı illerindeniz.” Sendikalarına karalama yapanlara kulaklarını tıkadıklarını belirten Şeker, kendi teşkilatlarının nasıl tavır aldıklarını herkesin bildiğini ifade etti. Ülke değerlerinin yanında olduklarının altını çizen Şeker “Ümmetin birliğini ve değerlerini koruyarak nerde bir sıkıntı var nerde bir mazlum var her zaman onun yanında olarak zalimlere karşı hep dik durduk, Hakk’ın ve haklının yanında durarak bu yetkiyi aldık” dedi. Hiçbir kurum ve isimden medet ummadıklarını, çalışarak projeler üreterek teşkilatlarını 1 milyon 10 bin üyeye ulaştıklarını kaydetti.  

NUMAN ŞEKER: MEMUR-SEN BURSA’DA HAK ETTİĞİ YERİ ALMIŞTIR

Kendisinden sonra da bayrağı devralacak kişilerin daha da ileriye götüreceklerine yürekten inandığını belirten Şeker “Teşkilatımız bayraktarlık yapacak, öncülük yapacak arkadaşlara sahiptir. Ben inanıyorum ki Memur-Sen ileride daha büyük başarılara imza atacaktır” dedi. Görevi boyunca birçok konuşma yaptığını ama bugünün daha farklı, daha duygusal olduğunu belirten Şeker, kendisini bu etkinlikte yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür edip helallik istedi. Konuşmasının sonunda teşkilat üyeleri Numan Şeker’e hediyelerini takdim ettiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.