Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kutlu, muhtarları ağırladı

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, ‘Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Adıyaman’daki muhtarları belediyede ağırlayıp, sorun ve taleplerini dinledi.Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Adıyaman’daki...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Kutlu, muhtarları ağırladı

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, ‘Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Adıyaman’daki muhtarları belediyede ağırlayıp, sorun ve taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayısıyla Adıyaman’daki mahalle ve köy muhtarlarını ağırladı.

Adıyaman Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette, Adıyaman’daki muhtarlar derneği başkanları ve muhtarlarla görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Kutlu, seçilmiş kimseler olarak tek dertlerinin halkın sorunlarına çözüm bulmak olduğunu dile getirdi. Bu anlamda muhtarlarla birlikte şimdiye kadar güzel çalışmalara imza atıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Kutlu, bundan sonra da Adıyaman için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlayarak konuşmasını tamamlayan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’dan sonra söz alan Adıyaman’daki dernek başkanları, verdiği desteklerden dolayı Başkan Kutlu’ya ve ekibine teşekkür etti.

Adıyaman Belediyesi Meclis Salonundaki ziyaretten sonra, tüm muhtarları ve il protokolünü Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen yemekte ağırlayan Başkan Kutlu, burada yaptığı konuşmada da muhtarlık görevinin önemine dikkat çekti.

Düzenlenen yemeğe, Vali Nurullah Naci Kalkancı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Askerlik Şubesi Başkanı Davut Kulalar, Jandarma Alay Komutanı Ercan Atasoy, dernek başkanları ve muhtarlar katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.