Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Köşker Kocaeli’nin muhtarlarını ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli’nin 12 ilçe muhtar dernekleri başkanlarını Gebze’de ağırladı.Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Kocaeli’nin 12 ilçe muhtar dernekleri başkanlarını Gebze’de misafir etti. Muhtarları...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Köşker Kocaeli’nin muhtarlarını ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli’nin 12 ilçe muhtar dernekleri başkanlarını Gebze’de ağırladı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Kocaeli’nin 12 ilçe muhtar dernekleri başkanlarını Gebze’de misafir etti. Muhtarları misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köşker, “Her ay bir ilçede gerçekleşen toplantı bu ay Gebze’de gerçekleşiyor. Bir kez daha kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu toplantılar Kocaeli’nde birlik ve beraberliğin sağlanması ve fikir istişarelerinde bulunabilmek için çok önemli” dedi.

Hizmet üretmek için çabaladıklarını belirten Başkan Köşker, “Belediye Başkanları da muhtarlarda seçimle göreve geliyor ve tek bir gayemiz oluyor, hizmet üretmek. Bu anlamda muhtarlarımızla birlikte koordineli bir şekilde çalıştığımız zaman çok daha güzel işler ortaya çıkıyor. Muhtarlarımız bizlerin mahallerdeki gözü kulağı. Muhtarlarımıza ilçemizdeki toplantıya katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ve ilçe muhtar dernekleri başkanları kendilerini misafir eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti. Eskihisar’da gerçekleşen istişare toplantısı çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.