Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Koç’tan kurumlara ziyaret

Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Van temsilcisi Hamiyet Erez Koç, kentteki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.Vakfın projelerini anlatmak amacıyla kentteki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden Türkiye Gazi ve Şehit...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Koç’tan kurumlara ziyaret

Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Van temsilcisi Hamiyet Erez Koç, kentteki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Vakfın projelerini anlatmak amacıyla kentteki kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Van temsilcisi Hamiyet Erez Koç, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ile Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’yi ziyaret ederek kendilerine tablo hediye etti. Ziyaretleri sırasında projeleri hakkında bilgi aktardıklarını belirten Başkan Koç, “Gerek şehit ve gazi ailelerimize göstermiş oldukları hassasiyetlerinden dolayı gerekse Van’a kattıkları değerlerden dolayı İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ile Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerinin devam edeceğini dile getiren Başkan Koç, her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olacaklarını belirterek, bu kapsamda çalışmalarının aralıksız süreceğini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.