Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kayda, Türkiye şampiyonlarını ödüllendirdi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Denizli’de düzenlenen Pamukkale Üniversitesi Özel Türkiye Oyunlarında tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu olan özel öğrencileri makamında ağırlayıp ödüllendirdi.Salihli Özel Eğitim ve Uygulama...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Kayda, Türkiye şampiyonlarını ödüllendirdi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Denizli’de düzenlenen Pamukkale Üniversitesi Özel Türkiye Oyunlarında tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu olan özel öğrencileri makamında ağırlayıp ödüllendirdi.

Salihli Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi öğrencileri ile Salihli Belediyespor altyapı sporcularından oluşan karma futbol takımı, Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ile Antrenörler Hasan Çiçek, İsmail Ege Üsttürk, Ali Erbay ve Birol Bağlar’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Kayda, Türkiye şampiyonu olan özel sporcuları tebrik ederek onları ödüllendirdi. Özel sporcuların elde ettiği başarı ile gurur duyduğunu ifade eden Başkan Zeki Kayda, “Özel öğrencilerimizi sosyal hayata kazandırmak adına birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Türkiye şampiyonluğunu kazanan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.