Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Karadeniz, şehit Üsteğmen Murat Ataş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Diyarbakır’da askeri üs bölgesine yapılan saldırıda şehit olan askerlerden Murat Ataş’ın ailesini ziyaret eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, aileye başsağlığı dileyerek, “Kimseye vatanımızı bırakmaya niyetimiz...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2016 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2016 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır’da askeri üs bölgesine yapılan saldırıda şehit olan askerlerden Murat Ataş’ın ailesini ziyaret eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, aileye başsağlığı dileyerek, “Kimseye vatanımızı bırakmaya niyetimiz yok” dedi.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, dün akşam saatlerinde Diyarbakır’da şehit olan Üsteğmen Murat Ataş’ın baba evine taziye ziyaretinde bulundu. Aileye başsağlığı dileyen Karadeniz, okunan dualara eşlik etti.
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Karadeniz, ülke adına başsağlığı mesajını yineleyerek, “Bunlar acı ama yine bu topraklar için şehitler verebilmenin gururunu yaşıyoruz bir yandan. Vatanımız kıymetli, bayrağımız kıymetli bin tane daha olsa bin tane daha şehit vereceğiz, şehit olacağız. Kimseye vatanımızı bırakmaya niyetimiz yok. Bu böyle bilinsin. Milletimizin başı sağ olsun. Rabbim bu acılardan bir an önce bizi kurtarsın inşallah” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.