Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Hazinedar, Annesinin Anma Programına Katıldı

7 yıl önce tedavi olmak için gittiği İstanbul’da ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi Ecz. İlhan Hazinedar, ölümünün 7. yıl dönümünde mezarı başında anıldı.Bolaman’daki...

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Hazinedar, Annesinin Anma Programına Katıldı
7 yıl önce tedavi olmak için gittiği İstanbul’da ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi Ecz. İlhan Hazinedar, ölümünün 7. yıl dönümünde mezarı başında anıldı.
Bolaman’daki aile kabristanlığındaki anma törenine Eczacı İlhan Hazinedar’ın oğlu Beşiktaş Belediye Başkanı Avukat Murat Hazinedar, eski Ordu Milletvekili Sefer Koçak, CHP Ordu İl Başkanı Atilla Şahin, Hazinedar ailesi, akrabaları ve çok sayıda seveni katıldı. Din görevlilerinin okudukları duadan sonra gelenlere teşekkür eden Eczacı İlhan Hazinedar’ın eşi Eczacı Yaşar Hazinedar, “Saygıdeğer küçüklerim ve büyüklerim, hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Eşimin yedinci ölüm yıl dönümünde kabristanlığa kadar teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.
Annesinin anma törenine katılan herkese teşekkür eden Beşiktaş Belediye Başkanı Avukat Murat Hazinedar ise, “Annem yaşamı boyunca sosyal, kültürel hayatta iyi dostluklar edindi ve bizler de kendisinin yolunda devam ediyoruz. Fatsa’da uzun yıllar Yardım Sevenler Derneği Başkanlığı yaparak herkese yardımcı olduğunu biliyoruz. Annemi ölümünün 7. yılında Bolaman Mahallesi’nde anıyoruz. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.