Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Hazinedar, 1 Mayıs’ı Temizlik İşçileriyle Kahvaltıda Kutladı

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, 1 Mayıs İşçi Bayramında, belediyenin temizlik işçileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.Beşiktaş Belediyesi, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramında farklı bir etkinliğe imza atarak, temizlik...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, 1 Mayıs İşçi Bayramında, belediyenin temizlik işçileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Beşiktaş Belediyesi, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramında farklı bir etkinliğe imza atarak, temizlik işçilerini sabah kahvaltısında bir araya getirdi. Kahvaltıya, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da katılarak, temizlik işçileriyle sohbet etti. İşçilerin sıkıntılarını dinleyen Başkan Hazinedar, çözüm üretme noktasında çalışmalarına hız vereceklerini söyledi. Başkan Hazinedar, kahvaltı programı sonrasında temizlik işçileriyle fotoğraf çektirdi.
Kahvaltı programı sonrası 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramıyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Hazinedar, “Biz sürekli olarak işçi kardeşlerimizle beraberiz. Biz Beşiktaş ailesi olarak Emeğin bayramında onlarla beraber hizmet ediyoruz. Özellikle taksimdi 1 Mayıs 1977 yılında hayatını kaybeden kardeşlerimizi anmak, emeğe saygı duyduğumuzu göstermek için buna karşı ritüeli gerçekleştirmek için işçilerimizle Taksim’de de beraber olduk. Şimdi de burada beraberiz. İş yeri ve çalışmaları itibariyle Beşiktaş örnek bir ilçe olduğunu görüyoruz. Bu nedenle işçilerimizle olağanüstü bir yakınlığımız var. Tabii bugün 1 Mayıs Emeğin Bayramı, emekçilerin bayramı kutlu olsun” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.