Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Gökçek’ten Yenikapı mitingi tweeti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün yapılan İstanbul Yenikapı mitinginin ardından attığı tweetlerde FETÖ lideri Fethullah Gülen’e, “Vatan haini FETÖ, manzarayı görünce kahroldun değil mi?" diye seslendi. Gökçek,...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dün yapılan İstanbul Yenikapı mitinginin ardından attığı tweetlerde FETÖ lideri Fethullah Gülen’e, “Vatan haini FETÖ, manzarayı görünce kahroldun değil mi?" diye seslendi. Gökçek, ABD ve AB’yi de FETÖ’ye destek vermemeleri konusunda uyardı.
Başkan Gökçek, Yenikapı’da milyonlarca kişinin katıldığı ve iktidarıyla, muhalefetiyle Türkiye’nin tüm dünyaya mesaj verdiği miting alanından ve Kızılay Demokrasi Meydanı’ndan fotoğraflar paylaşıp, tweetler attı. Oluşturulan birlik duygusuna vurgu yapan Başkan Gökçek, “İşte Türkiye...Cumhurbaşkanı, Başbakanı, TBMM Başkanı, Genelkurmay Başkanı, ana muhalefet ve muhalefet parti liderleri hepsi bir arada. Söz konusu vatan olunca, gerisi teferruat... 81 il meydanlarda... Bu, dünyada bir ilk... Bütün millet bir arada...” tweetlerini attı.
Başkan Gökçek, “Vatan haini FETÖ, manzarayı görünce kahroldun değil mi? Hadi gene işkembeden atıp taraftarına moral ver. Tabii sende zerre moral kaldıysa", Yaşasın Türkiye ve Yaşasın Türkiye dostları…”, "Bak FETÖ, yurtta sulh budur" tweetlerini paylaştı.
“İçeride FETÖ’cüler, PKK, DHKP-C yok... Alevi-Sünni, Kürt-Türk bir arada... Dostları sevindiren, düşmanları çatlatan bir görüntü...” diyen Başkan Gökçek, FETÖ lideri Fetullah Gülen’in yıllardır yaşadığı ABD’ye de uyarılarda bulundu. Gökçek, “ABD mesajı aldın mı? Dost kalmak istiyorsan tek yol var... FETÖ’yü teslim edeceksin… Aksi takdirde Türkiye’de ABD karşıtlığı zirve yapar. Vakit geçirmeyin... Derhal FETÖ’yü bize teslim edin... "tweetlerini takipçileriyle paylaşarak, AB ülkelerine de “Bu fotoları gören Batı, hala anlayamadınız mı? AB yetkilileri, siz de artık uyanın... Bu millet bir arada ve kararlı... Yanlış beyanatlar verip, bizi kendinizden iyice soğutmayın...” çağrısında bulundu.
“Tarihi anları bizimle paylaşın” çağrısı yaptı
Başkan Gökçek, FETÖ üyesi askerlerin yaptığı ve yüzlerce vatandaşın bombalanarak, kurşunlanarak ya da tankların altında kalarak hayatını kaybettiği 15 Temmuz’daki darbe teşebbüsüne göğsünü siper eden vatandaşlardan da videolarını kendisine göndermelerini istedi. “Aziz milletimiz, 7 Ağustos’ta tek yürek oldu, zaferini taçlandırdı. Dünya demokrasi tarihine altın harflerle yazılacak olan bu büyük buluşmayı sizin gözünüzden ölümsüzleştireceğiz” tweetini atan Başkan Gökçek, “Bu çerçevede vatandaşlarımızın birlik ve beraberliğimizi belgeleyen fotoğraf ve videoları, 0 533 051 52 37 nolu WhatsApp hesabı üzerinden ya da www.demokrasidirenci.com adresinden paylaşmalarını rica ediyoruz” çağrısında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.