Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Gökçek: "Görevimin başındayım"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyada kendisinin görevden alındığına yönelik iddialara ve sanatçı Sıla’nın Ankara’daki konserinin iptal edildiğinin ‘yalan’ olduğuna yönelik haberlere cevap verdi.Twitter’da...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medyada kendisinin görevden alındığına yönelik iddialara ve sanatçı Sıla’nın Ankara’daki konserinin iptal edildiğinin ‘yalan’ olduğuna yönelik haberlere cevap verdi.
Twitter’da kendisiyle ilgili ‘görevden alındı’ şeklindeki iddialara cevap veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Türkiye’ye Başbakanlık düşüyle yanan birisinin, taraftarlarına ’Gökçek görevden alınıyor’ diye tweet attırması çok komik. Yerimdeyim ve Paralel’le mücadeleye olanca hızımla devam ediyorum... Üzüldünüz mü sazanlar?” dedi.
Yenikapı’da geçen hafta sonu düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nin şov olduğuna ilişkin sözlerinden dolayı konserleri iptal edilen sanatçı Sıla’nın Ankara’daki konserinin de bu gerekçeyle iptal edildiğini Twitter’dan duyuran Başkan Gökçek’in bu sözlerinin ’yalan’ olduğu bazı internet sitelerinde yer almıştı. Bunun üzerine Gökçek, konserin iptal edildiğine yönelik kendisine gönderilen belgeyi paylaşarak, “Sıla, Panora’dan kovuldu. Ben de aşağıdaki bildiriyi attım. Bu kez benim yalan söylediğimi kasteden tweetler atıldı” dedi.
Hakkında çıkan haberleri takipçileriyle paylaşan Gökçek, şu tweetleri attı:
“Bir günde bizi yalanladı. Üstelik sahte belge dedi. Ne kadar sol site varsa, mal bulmuş mağribi gibi saldırıya geçti. Halbuki açıklamayı bana Panora’nın sahibi olan birisi göndermişti. Bunlar müşteri küstürmemek amacıyla sitelerine bir başka yazı koymuşlar. Telefonla aradım ve ’Beni yalancı konumuna sokuyorsunuz. Lütfen bana attığınız tweeti sitenize koyun ve gerçek anlaşılsın’ dedim. Hemen düzelttiler ve aşağıdaki açıklamayı sitelerine koydular. Şimdi bu manşetleri atanlar benden açıkça özür mü dileyecek, yoksa görmezleri mi oynayacaklar? Merakla bekliyorum. Tabii rezil olmak, halkın karşısında iki paralık olmak, şapa oturmak çok kötü. Şu anda kepaze olan bu medya mensuplarına acıyorum. Ya mal bulmuş mağribi gibi yalan haberlerin üzerine giden ve yorumlayan satiriklere ne demeli? Tweet alemi... Benden yalan haber sadır olmaz... Sazan gruplarına çağrımdır. Bir daha sazanlık yapıp rezil olmayın...”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.