Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Eşkinat Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Genel Kuruluna katıldı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 30. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.Batuhan Düğün Salonu’nda gerçekleşen genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın...

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Eşkinat Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Genel Kuruluna katıldı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 30. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Batuhan Düğün Salonu’nda gerçekleşen genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlarken divan kurulunun seçilmesi ve açılış konuşmaları ile devam etti.

“Birbirimize sahip çıktıkça bu şehrin geleceği bambaşka olacaktır”

Genel kurulda konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Biz Tekirdağlılar olarak birbirimize sahip çıktıkça, şehrimize sahip çıktıkça, bu şehrin geleceği bambaşka olacaktır. Yeter ki birbirimizi doğru anlayalım, doğru dinleyelim. Düşüncelerimiz farklı olabilir, ama bu şehirde oturuyoruz ve bu şehri ortak olarak kullanıyoruz. İki liste yarışıyor. Bu demokrasinin güzelliği. Bugüne kadar emek verenlere teşekkür ediyoruz. Bundan sonra göreve gelip bayrak yarışını devralacak arkadaşlarımıza da başarı ve kuvvet diliyoruz. Tekirdağ Büyükşehir olduktan sonra yeni bir yapıya intibak etmek zorluğunu hepimiz çektik. İşte UKOME’den bahsediyoruz. Eskiden UKOME yoktu. Şimdi UKOME var AYKOME var. Biz bu ‘KOME’ leri çözdükten sonra Tekirdağ’da sorunları büyük ölçüde çözeceğiz. Dayanışmanın bu şehre güç getireceği inancıyla hepinize başarılar ve aydınlık gelecekler diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.