Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Dursun Ay “Birliğimiz güçlenerek devam edecek”

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Merkez mahalle muhtarları ile düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Muhtarlarla eş zamanlı çalışma ve işbirliğine devam edeceğine dikkat çeken Başkan Ay “Muhtarlarımızla iletişim halinde olmamız,...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Dursun Ay “Birliğimiz güçlenerek devam edecek”

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Merkez mahalle muhtarları ile düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Muhtarlarla eş zamanlı çalışma ve işbirliğine devam edeceğine dikkat çeken Başkan Ay “Muhtarlarımızla iletişim halinde olmamız, vatandaşlarımızın taleplerine göre en doğru hizmetin hızlı bir şekilde yerine getirilmesini sağlıyor” dedi.

Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde akşam yemeğinde muhtarlarla bir araya gelen Başkan Ay, belediye hizmetlerinin verimliliği açısından muhtarlarla yapılan görüşmelerin önemine dikkat çekerek, “Düzce Belediyesi olarak alt ve üst yapı çalışmalarının en verimli ve en hızlı şekilde yürütülmesi için muhtarlarla iletişim halinde olmaya büyük özen gösteriyoruz. Bugün de yeni dönemin ilk toplantısını yaptık. Muhtarlarımız için her şeyi daha da kolaylaştırmak adına aldığımız önemli bir kararı açıklamak istiyorum. Değerli çalışma arkadaşlarımız artık mahallelerindeki her türlü ihtiyaçlar, talepler ve eksik yatırımlar için Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüzle irtibata geçecek. Tüm taleplerin hızlı bir şekilde değerlendirilmesi ve giderilmesi adına birimlerimiz arasındaki koordinasyon Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüzce sağlanacak. Ayrıca sizlere dağıttığımız formlarla mahallelerimizin taleplerini tespit etmek istiyoruz. İnşallah değerli muhtar arkadaşlarımızla başarılı çalışmalara imza atacağız. Bizi burada yalnız bırakmayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.