Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Dündar, muhtarlarla buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhtarlarla istişare toplantıları kapsamında Emek ve batı bölgesindeki mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.Osmangazi’deki 136 mahallenin muhtarıyla bölgesel gruplar halinde istişare toplantılarını...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Dündar, muhtarlarla buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhtarlarla istişare toplantıları kapsamında Emek ve batı bölgesindeki mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Osmangazi’deki 136 mahallenin muhtarıyla bölgesel gruplar halinde istişare toplantılarını sürdüren Başkan Dündar, bu kez Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde 16 mahalle muhtarıyla buluştu. İlçedeki ihtiyaçları ve talepleri hızlı bir şekilde çözüme kavuşturma adına bu toplantıların çok faydalı olduğunu belirten Dündar, “Şehrimizi ve mahallemizi sahiplenmek önemli. Sahiplendiğimiz oranda güzellikler ortaya çıkıyor. Osmangazi’deki bu çalışmaları hep birlikte yapıyoruz. Sizler, mahallenizdeki tespitleri bizimle paylaşıyorsunuz. Hep birlikte sorunların çözümüne katkı sağlıyoruz. Bursamız, tarihi ve aynı zamanda yoğun yapılaşmanın olduğu bir şehir. Bunun getirdiği avantajlar olduğu gibi dezavantajlar da var. Hizmet üretirken karşılaştığımız en büyük sıkıntımız çarpık yapılaşma. Bunun getirdiği sorunları hep birlikte yaşıyoruz. Bize ulaştırdığınız öneriler ve talepler doğrultusunda bu sıkıntıları gidermeye çalışıyoruz” dedi.

Muhtarlar da tek tek söz alarak mahalleleriyle ilgili taleplerini paylaşırken, kendilerine bu fırsatı veren Başkan Dündar’a teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.