Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Dündar, Koltuğu Miniklere Bıraktı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu, kendisini ziyaret eden çocuklara bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2018 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2018 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Dündar, Koltuğu Miniklere Bıraktı

Başkan Dündar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası dolayısıyla kendisini ziyaret eden, Mandalina Montesorri ve Yiğitalp Anaokulu öğrencilerini ağırladı. Koltuğunu miniklere devreden Dündar, onların  isteklerini dinleyerek sorularını cevapladı. Türk Bayraklarını sallayarak şarkılar söyleyen minik öğrencilere Başkan Dündar çeşitli hediyeler verdi. Dündar, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan’ı çocuklara hediye etti. Bütün çocuklarımızın bayramı kutlu olsun. Sizler çalışıp başarılı olursanız, ülkemiz emin ellerde olacaktır. Bizler de sizlerin eğitimi için en iyi şartları sunmak için çalışıyoruz” dedi.

 

Minikler Can Dostlarla Buluştu

Bu arada, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bir etkinlik düzenlendi. Avrupa’nın en büyük doğal yaşam ve tedavi merkezini ziyaret eden İstiklal İlkokulu öğrencilerine hayvan sevgisinin aşılanması, bakımı ve sahiplenilmesi konularında eğitici bilgiler verildi. Etkinlikte faytonla doğal yaşam merkezini gezen çocuklar, hem atları hem de yeni doğan bir oğlağı sevme imkanı buldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.