Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Doğan İzmit sokaklarında

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit sokaklarında esnaf ve halkla sohbet etti.İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit’in Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde halkla ve esnafla bir araya geldi. Cami ziyaretinde de bulunan Başkan Doğan cemaatle...

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Doğan İzmit sokaklarında

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit sokaklarında esnaf ve halkla sohbet etti.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit’in Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde halkla ve esnafla bir araya geldi. Cami ziyaretinde de bulunan Başkan Doğan cemaatle bir araya geldi. Ayrıca Doğan yapımı devam eden yeni caminin inşaatını da ziyaret etti. Mehmet Ali Paşa Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Belediye Meclis Üyesi Cemil Kanpara’dan inşaat hakkında bilgi aldı.

İzmit Belediye Başkanı daha sonra Şehirlerarası Otobüs Terminaline geçerek buradaki taksicileri ziyaret etti. Terminal Taksi Durağı çalışanlarıyla çay içip sohbet eden Doğan onlara hayırlı işler diledi. Şehrin turizm elçileri olarak nitelendirdiği taksicilerin önemine vurgu yapan Başkan Doğan “Taksici kardeşlerimizin en güzel koşullarda vatandaşlarımıza hizmet vermeleri için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.