Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Doğan, Eğitim Bir Sen’i ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şube Başkanı Abdulvahap Akıncı ve yönetiminin yaptığı ziyarette, “Ortak çok güzel işler yapıyoruz. Birçok alanda ortak çalışmalarımız var. Biz de sizlerle birlikte çalışmaktan,...

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2018 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2018 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Doğan, Eğitim Bir Sen’i ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şube Başkanı Abdulvahap Akıncı ve yönetiminin yaptığı ziyarette, “Ortak çok güzel işler yapıyoruz. Birçok alanda ortak çalışmalarımız var. Biz de sizlerle birlikte çalışmaktan, mutluyuz” dedi.

Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şube Başkanı Abdulvahap Akıncı ve yönetimi İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Şehrimizin bir anlamda bilim yuvası, ışığı diyebileceğimiz bir müessese de görev yapıyorsunuz. Üniversitenin şehrimizde olması bizim her açıdan çağın gereklerini hatta çağın ilerisini planlamamızı da aslında kolaylaştırıyor. Ortak çok güzel işler yapıyoruz. Birçok alanda ortak çalışmalarımız var. Biz de sizlerle birlikte çalışmaktan, mutluyuz. Sizlere teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. Ortak çalışmalarımız halkımıza, üyelerinize, öğrencilerimize her zaman katkı sağlayacaktır” dedi.

Eğitim Bir Sen 2 No’lu Şube Başkanı Abdulvahap Akıncı da Başkan Doğan’ın sıcak karşılaması ve ilgisi için teşekkür ederek, “İzmit’i değiştiren, İzmit’i farklı bir noktaya taşıma vizyonuna sahip birisiniz. Sivil toplum örgütlerini önemsiyorsunuz, değer veriyorsunuz. Modern toplumda demokrasinin olmazsa olmaz olduğunu çok iyi biliyorsunuz. İzmit ile üniversiteyi bütünleştirmek anlamında atılması gereken adımlar konusunda desteklerinizi biliyoruz. Bu nedenle sizlerle bir arada olmak bizleri heyecanlandırıyor. Sizlerle birlikte çalışma yapmak bizler için çok önemli” açıklamasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.