Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Çolakbayrakdar geleceğin sporcuları ile masa tenisi oynadı

Spora ve sporcuya her zaman destek veren ve birçok spor yatırımına imza atan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi sporcularını antrenman sırasında ziyaret etti. Ziyarette sporcularla tek tek ilgilenen...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Çolakbayrakdar geleceğin sporcuları ile masa tenisi oynadı

Spora ve sporcuya her zaman destek veren ve birçok spor yatırımına imza atan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi sporcularını antrenman sırasında ziyaret etti. Ziyarette sporcularla tek tek ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, raketi eline alarak masa tenisi oynadı ve sergilediği performansla göz doldurdu.

Başkan Çolakbayrakdar, Kadir Has Spor Salonu’nda antrenman yapan Kocasinan Belediyesi Masa Tenisi sporcularıyla bir araya geldi. Sporcularla yakından ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak geleceğin yıldızlarına büyük değer verdiklerini vurguladı. “Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız.” diyen Başkan Çolakbayrakdar, spor alanında her branşta sporculara destek verdiklerini belirterek, “Hemşehrilerimizin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda daha fazla yer alması için proje ve yatırımlar gerçekleştirdik. Yaptığımız yatırımlar başarılarla taçlandırılmaktadır. Kocasinan Belediyesi Spor Kulübünün her alanda elde ettiği başarılar bizleri gururlandırıyor. Özellikle masa tenisi takımımız uluslararası başarılarla tarihe geçiyor. Ayrıca Özge Yılmaz kızımız şu anda ITTF kampında Avrupa müsabakalarına hazırlanıyor. Kocasinan’ın adını Uluslararası camiada duyuran tüm sporcularımıza bir kez daha teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Sporcularla masa tenisi oynayan Başkan Çolakbayrakdar, perfonmasıyla göz doldurdu.

Masa tenisi takımı oyuncuları ise kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.