Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Çelik üreticileri ziyaret ediyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi’ne hassas koruma kalkanı üreten Gözüküçük Makine’yi ziyaret etti.Kayseri’nin marka değerini artıranlara yönelik ziyaretlerde bulunan Büyükşehir Belediye...

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2017 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2017 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Çelik üreticileri ziyaret ediyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi’ne hassas koruma kalkanı üreten Gözüküçük Makine’yi ziyaret etti.

Kayseri’nin marka değerini artıranlara yönelik ziyaretlerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Anbar Mahallesi’nde yer alan Gözüküçük Makine’ye ziyarette bulundu. Eşinin vefat etmesinin ardından fabrikanın başına geçen ve daha da geliştirdiği fabrikasını çok sayıda kuruma zaman zaman üretim yapan bir üretim merkezi haline getiren Fabrika Yönetim Kurulu Başkanı Zuhal Gözüküçük, Başkan Çelik’e üretimleri ile ilgili bilgi verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik de, başarılarından dolayı Zuhal Gözüküçük’ü tebrik ederek, “Şehrimiz adına gurur verici bir tesis olmuş. Şehre değer katan kişilerle beraber olmak bizleri mutlu ediyor. Kayseri’ye ve sanayimize müthiş bir değer katıyorsunuz. Herkesin yaptığı gibi katma değeri düşük işleri yapmak yerine zor olanı seçmişsiniz. Yaptığınız işler gurur verici ve övündüğümüz işler. Evlatlarınızla birlikte başarılarınızın devamını diliyorum. Bu işletmeyi çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz” dedi.

Zuhal Gözüküçük ayrıca, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. bünyesindeki KAYBİS’e bisikletlerin kilit sistemini ürettiklerini de söyledi. Sistemi inceleyen Başkan Çelik, yerli sanayiye destek vermekten mutlu olduklarını kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.