Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Çamyar’dan Kuaförlere Övgü

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, İlçede Kuaförlük Yapan Esnaflarla Biraraya Geldi

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Çamyar’dan Kuaförlere Övgü
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’de kuaförlük yapan esnaflarla bir araya gelerek yapılan çalışmaları ve planlanan projeleri paylaştı.
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, değişik meslek grupları ile bir araya gelerek, yapılan çalışmaları paylaşmaya ve katılımcılarla fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana istişare toplantıları düzenleyen Başkan Çamyar, son olarak erkek ve kadın kuaförler ile bir araya geldi. Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programda Başkan Çamyar, ilçeye yapılan hizmet ve yatırımları anlatarak esnafların fikir ve görüşlerini aldı.
“SİZLER İNSANLARI, BİZLER DE ŞEHRİ GÜZELLEŞTİRİYORUZ”
Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, kuaförlerin insanlara hizmet açısından önemli bir mesleği icra ettiklerini belirterek, “İnsanların kendilerini güzel veya alımlı hissetmeleri, başkaları tarafından beğenilmeleri psikolojik ve kişilik açısından önemlidir.Sizler icra ettiğiniz meslek ile insanların birbirleri ile daha güzel diyalog kurmalarına vesile olarak önemli bir mesleği icra ediyorsunuz. Bu açıdan bakıldığında bizler de vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek projeleri hayata geçirerek daha yaşanabilir bir Ünye için azimle gayretle çalışıyoruz. Yani sizler insanları güzelleştiriyorsunuz, bizler de yaşamış olduğumuz şehri güzelleştiriyoruz” diye konuştu.
Konuşmasının ardından bir sunum gerçekleştiren Başkan Çamyar, Ünye’de bitirilen, devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.