Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balık, ’’Ordumuzun Afrin operasyonunu başarıyla tamamlayacağına inanıyorum’’

Bartın Ticaret ve Sanayi (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Afrin operasyonunun başarıyla tamamlanacağını söyledi.BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, odaya üye meslek grupları temsilcileri ve gazetecilerle bir araya geldi. Odada...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Balık, ’’Ordumuzun Afrin operasyonunu başarıyla tamamlayacağına inanıyorum’’

Bartın Ticaret ve Sanayi (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Afrin operasyonunun başarıyla tamamlanacağını söyledi.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, odaya üye meslek grupları temsilcileri ve gazetecilerle bir araya geldi. Odada düzenlenen yemek sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Balık, "Türk Ordusunun Afrin operasyonunu başarıyla tamamlayacağına inanıyorum. Amerika’nın silah ve mühimmat yardımlarıyla bölge tehlikeli bir hal almaya başlamıştı. Cumhurbaşkanımızın haftalar önce söylediği Afrin operasyonuna 4 gün önce başladık. Amerika’nın yaklaşık 50, 60 yıldır Güneydoğu Anadolu ve Kuzey Irak üzerinde bir planı var. Hatta Pentagon’da Kültür Devleti projesi olduğu söyleniyor. Yaklaşık 33 yıldır ise biz PKK ile mücadele ediyoruz. Bize göre bu oyunun bir parçasıydı. Amerika’nın bölgeye yaptığı 4 bin tır silah ve mühimmat yardımı sonucunda bölge çok tehlikeli bir hal almaya başlamıştı. Biz ordumuzun bu operasyonu başarıyla tamamlayacağından eminiz. Özgür Suriye Ordusu birlikleriyle birlikte en kısa zamanda en az zayiatla ordumuzun bu operasyonu başarıyla bitirmesini bekliyoruz. Allah muvaffak eylesin” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.