Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Bakıcı’dan hayırlı olsun ziyaretleri

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine atanan Servet Çetinkaya ve Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Uzman Dr. Ahmet Tuğrul Zeytin’i ziyaret ederek görevlerinin hayırlı ve uğurlu olması...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 13:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Bakıcı’dan hayırlı olsun ziyaretleri

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine atanan Servet Çetinkaya ve Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Uzman Dr. Ahmet Tuğrul Zeytin’i ziyaret ederek görevlerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı geçtiğimiz günlerde Bilecik İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atanan Halis Çelik’in ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü görevine getirilen Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya’yı ziyaret etti. Beraberindeki Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gelen Başkan Bakıcı, Çetinkaya’ya yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Burada bir süre sohbet eden Başkan Bakıcı, eğitimcinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek eğitim ve öğretime destek vermeye devam edeceklerini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetinkaya’da Başkan Bakıcı’nın nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu güne kadar eğitime vermiş olduğu ve bundan sonra vereceği destekler için teşekkür etti.

Ardından beraberindeki Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ve Danışmanı Levent Tokmak ile birlikte Bozüyük Devlet Hastanesi’ne gelen Başkan Bakıcı, burada Hastane Başhekimi Uz. Dr. Ahmet Tuğrul Zeytin’i ziyaret etti. Son bir yıldır Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak görev yapan Acil Tıp Hekimi Uzm. Dr. Ahmet Tuğrul Zeytin, Uzm. Dr. Nurşen Gürsoy’un görevden ayrılması sonrasında yeni hastane başhekimi olarak görevlendirilmişti. Başhekim Zeytin’e yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Bakıcı görevinde başarı ve kolaylık diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.