Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Aydın, miniklerle, Masal Ağacı programına konuk oldu

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Caferpaşa Kültür Sanat Merkezinde her pazar günü Eyüplü çocuklarla buluşan Ercüment Balakoğlu ile Masal Ağacı programını ziyaret etti.Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Caferpaşa Kültür Sanat...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2016 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Caferpaşa Kültür Sanat Merkezinde her pazar günü Eyüplü çocuklarla buluşan Ercüment Balakoğlu ile Masal Ağacı programını ziyaret etti.
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Caferpaşa Kültür Sanat Merkezinde her hafta pazar günleri saat 12.00’da gerçekleştirilen Ercüment Balakoğlu ile Masal Ağacı programını ziyaret etti. Ziyaret sırasında çocuklarla beraber anlatılan masalları dinleyen Başkan Remzi Aydın, çocukluk günlerine geri döndüğünü söyledi.
Program sonunda Başkan Aydın, Masal Ağacı’nda masalları sesli bir şekilde okuyan ve aynı zamanda masal kahramanlarını da canlandıran Ercüment Balakoğlu’nun anlattığı masalları dinlerken keyif aldığını belirtti. Başkan Aydın, "Masal Ağacı programının çocuklar için eğitici ve öğretici olacağına inanıyoruz. Ercüment Bey, usta bir sanatçı. Çocuklara masal kahramanlarının karakterlerini eğlenceli ve öğretici bir şekilde aktarıyor. Çocuklar da dinlerken büyük keyif alıyor." dedi.
Ziyareti için Başkan Aydın’a teşekkür eden Ercüment Balakoğlu, sonrasında çocuklara kitap hediye etti.
Masal kahramanlarının çocuklarda bıraktığı etkilerin yerinde keşfedildiği etkinlik için 444 30 00 numaralı telefondan kayıt yaptırılabilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.