Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Atilla öğrencilerle bir araya geldi

Yurtdışından Türkçe öğrenim görmek için Diyarbakır’a gelen ve Dicle Üniversitesinde okuyan öğrenciler, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’yı makamında ziyaret etti.Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Atilla öğrencilerle bir araya geldi

Yurtdışından Türkçe öğrenim görmek için Diyarbakır’a gelen ve Dicle Üniversitesinde okuyan öğrenciler, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’yı makamında ziyaret etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, aralarında Suriye, Filistin, Suudi Arabistan, İran ve Kazakistan’dan gelerek Dicle Üniversitesi bünyesinde bulunan Türkçe Öğrenim Merkezi’nde (TÖMER) öğrenim gören öğrencileri kabul etti.

TÖMER Müdürü Prof. Dr. Faruk Gökçe öncülüğünde yapılan ziyarette, öğrenciler Diyarbakır ile ilgili duygu ve düşüncelerini Başkan Atilla’ya iletirken, TÖMER Müdürü Gökçe ise düzenledikleri aktivite ve sosyal faaliyetlerle ilgili Başkan Atilla’dan destek istedi. İmkanlar ölçüsünde gerekli desteğin verileceğini ifade eden Atilla, TÖMER müdürü Gökçe ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. Ziyaret, Başkan Atilla’ya takdim edilen çiçek ve hediyenin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.