Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Atilla: “Çocuğundan yaşlısına herkesin sesine kulak veriyoruz”

İlköğretim Haftası nedeniyle öğrencileri makamında ağırlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Çocuğundan yaşlısına herkesin sesine kulak veriyoruz" dedi.İlköğretim Haftası dolayısıyla öğrenciler, Diyarbakır...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Atilla: “Çocuğundan yaşlısına herkesin sesine kulak veriyoruz”

İlköğretim Haftası nedeniyle öğrencileri makamında ağırlayan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Çocuğundan yaşlısına herkesin sesine kulak veriyoruz" dedi.

İlköğretim Haftası dolayısıyla öğrenciler, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’yı ziyaret etti. Başkan Atilla, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Direk, Bağlar Arif Eminoğlu İlkokulu öğrencileri ve Müdiresi Meral Bozokalfa’yı makamında ağırladı. Öğretmen ve öğrencilerle bir süre görüşen Başkan Atilla, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

“Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum”

Eğitimin önemine değinen Başkan Atilla, "Çocuklarımızın eğitimine belediyemiz olarak destek sunmaya çalışıyoruz. Okullarımızın eğitim ve fiziki alt yapısının güçlendirilmesi için göreve geldiğimiz günden bugüne çalışmalar yapmaktayız. Bununla beraber Diyarbakır’ın çocuk dostu şehircilik anlayışıyla yönetilmesi çerçevesinde çalışmalar yürütmekteyiz. Kentimizi, halkımızla beraber yönetiyoruz. Çocuğundan yaşlısına herkesin sesine kulak veriyoruz. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. Vatanına ve milletine hayırlı çocuklarımızın yetişmesi için üzerimize düşen tüm sorumluluğu yerine getirmeye gayret ediyoruz” diye konuştu.

Çocuklar ise Arif Eminoğlu İlkokulunun yanında Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Çocuk Sokağı için Başkan Atilla’ya teşekkür etti. Başkan Atilla, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.