Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Alıcık; “Eğitime her şey feda olsun”

i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.Kardeş okul seçtikleri Kızılcaköy İlkoku lu’na yardım için öğrencilerin düzenlediği kermesi gezerek destek veren Başkan Alıcık, geçmiş yıllarda birlikte görev yaptığı meslektaşları...

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2017 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Alıcık; “Eğitime her şey feda olsun”

i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Kardeş okul seçtikleri Kızılcaköy İlkoku lu’na yardım için öğrencilerin düzenlediği kermesi gezerek destek veren Başkan Alıcık, geçmiş yıllarda birlikte görev yaptığı meslektaşları ile bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Okullara verdiği destekler ile vatandaşların takdirini toplayan Başkan Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yaklaşık 800 bin liralık bir yatırım yaptık. Mevcut okulumuzun tepeden tırnağa tadilatını gerçekleştirdik. Eğitime her şey feda olsun” dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, okul ziyaretleri programı kapsamında Başkan Yardımcısı Ender Vardar, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Fatih Demir, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün ile birlikte İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne giderek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Nazilli Belediyesi olarak tadilatını ve bahçe düzenlemesini üstlendikleri İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Kızılcaköy İlkokulu’na yardım için düzenledikleri kermese katılarak destek vermeyi ihmal etmeyen Başkan Alıcık, “Okulumuzu tepeden tırnağa yeniledik. İhtiyacı olan ne varsa Nazilli Belediyesi olarak gerçekleştirmeye çalıştık. Bugüne kadar söz konusu okulumuza 800 bin liralık bir yatırım yaptık. İlçemizin eğitim anlamında büyük bir başarı yakaladığına inanıyorum. Bu ilerleyen yıllarda artarak devam edecektir. Eğitime her şey feda olsun” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.