Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Ali Çetinbaş, Tavşanlı’da İl Delegeleri ile bir araya geldi

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Tavşanlı ilçesinde İl Delegeleri ile bir araya geldi.Başkan Çetinbaş, AK Parti Domaniç İlçe Teşkilatını ziyaretinde Ak Parti ilçe Başkanı Nejat Tülek, Tavşanlı Belediye Başkanı ve belde...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 23:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 23:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Ali Çetinbaş, Tavşanlı’da İl Delegeleri ile bir araya geldi

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Tavşanlı ilçesinde İl Delegeleri ile bir araya geldi.

Başkan Çetinbaş, AK Parti Domaniç İlçe Teşkilatını ziyaretinde Ak Parti ilçe Başkanı Nejat Tülek, Tavşanlı Belediye Başkanı ve belde belediye başkanları, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ve İl Delegeleri ile istişarelerde bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek, " Bu kutlu davanın kutlu yolcuları, çok değerli dava arkadaşlarımız. 20 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan il başkanlığı kongremiz için il başkanımızın tüm ilçelerimizi ziyaret ederek delegeler ile bizzat görüşüp sizlerle hasbihal etmek için ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Malum, 107 delege ile merkez ilçeden sonra en fazla delegeye sahibiz. Burada bu toplantıya katıldığınız için tüm il delegesi arkadaşlarıma teşekür ederim. Cumartesi günü Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız liderimiz Tayyip Erdoğan kongremize katılacak. Bizim bir vefa borcumuz var. Tüm ilçe ve köylerimiz ile birlikte buraya katılacağız. Görevimizi en iyi şekilde yapacağımızı düşünüyorum" dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Tavşanlı’nın yerinin önemli olduğunu ifade etti.

İl Delegeleri ile istişare toplantılarının kongre öncesi planlanmış toplantılar olduğunu söyleyen Çetinbaş, "Delege kartları hazırladık. Sanırım ilk kez bu kart sistemini uyguluyoruz. Çünkü, kongre salonlarımız genelde dolup taşıyor. Bilindiği üzere yapılan tüm kongrelerimiz bir bayram havasında, bir düğün havasında geçiyor. Bu kongreleri yapmak bizlerin asli vazifesidir. Cumhurbaşkanımız kongremize katılacak, katılım yoğun olacak. Bu sebeple delegelerimiz erken saatlerde gelmesi gerekiyor" diye konustu.

Delegelere kartlarını ve davetiyelerini dağıtan Başkan Çetinbaş, herkesi kongreye davet ederek ilçeden ayrıldı. (Tİ - EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.