Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Alemdar STK temsilcileri ile buluştu

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, muhtarlar ve okul müdürlerinin ardından bu kez Serdivan’da faaliyet gösteren vakıf ve derneklerin yöneticileriyle bir araya geldi.Serdivan Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya ilçede...

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2018 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2018 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Alemdar STK temsilcileri ile buluştu

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, muhtarlar ve okul müdürlerinin ardından bu kez Serdivan’da faaliyet gösteren vakıf ve derneklerin yöneticileriyle bir araya geldi.

Serdivan Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya ilçede aktif olarak faaliyet gösteren 110 farklı STK’nın temsilcileri katıldı. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Serdivan Belediyesi Meclis Üyesi Mahmut Yılmaz’ın ani ölümünden duydukları üzüntüyü dile getirerek konuşmasına başlayan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Değerli bir dostumuzu, kardeşimizi kaybettik. Hepimiz gerçekten derinden sarsıldık. Allah rahmet eylesin. Kederli ailemize, sevenlerine, bizlere Rabbim sabır versin” dedi.

Serdivan’a ve Serdivanlılara hizmet noktasında, STK temsilcileriyle sık sık bir araya geldiklerini bugün de tüm STK’larla ortak bir mekanda ve sohbet meclisinde buluştuklarını ifade eden Başkan Yusuf Alemdar, “Serdivanımız için neler yapabiliriz? Serdivanımıza daha fazla ne katabiliriz? Nasıl Daha faydalı oluruzun derdindeyiz. Bugün de bunları birlikte konuşmak, fikir alışverişinde bulunmak gayesiyle bir araya geldik. Her zaman olduğu gibi bu toplantıda da siz konuşacak, anlatacak, önerilerde bulunacaksınız. Bizler de bu önerileri, talepleri yine sizlerle birlikte değerlendireceğiz. Yapılan her yorum, iletilen her talep bizim için son derece önemli. Serdivanımızı daha da güzelleştirmek adına, attığımız her adımın mihenk noktasında işte bu sinerji yer almaktadır" diye konuştu.

Başkan Alemdar, belediye olarak STK’ların kendileri için son derece önemli olduğunu belirterek, belediyelerin STK’lardan STK’ların da belediyelerden her zaman beslenmesi gerektiğini belirtti. Önemli olanın makam değil hizmet olduğunu da vurgulayan Alemdar, “Mahkeme kadıya mülk olmaz. Ne sizlerin görevi baki ne benim görevim baki. Bugün var yarın yokuz. Akşamdan sabaha hiçbirimizin garantisi yok. Mensubu olduğunuz camiaya daha faydalı olmak, daha başarılı işler yapmak gayretinde olduğunuzu biliyorum. Bizim derdimizin de aynı olduğunu bilmenizi isterim” şeklinde konuştu.

STK temsilcilerini tek tek dinleyen Alemdar; geleceği birlikte planlamak adına bir araya gelmeye devam edeceklerini belirterek, “Hayatın her anında sorunlarla karşılaşabiliriz. O sorunun çözülmesi başka bir sorunun olmayacağı anlamına gelmez. Önemli olan sorunlarımızın sabit kalmaması, değişken olmasıdır. Her birimiz her gün başka başka sıkıntılarla karşılaşıyoruz. Sorun bitsin demek, hayat bitsin demektir. Bu sebeple biz de eskilerin dediği gibi temennide bulunuyoruz. Allah sorunlarımızı sabit değil, değişken kılsın. El ele verildiğinde aşılamayacak sıkıntı yoktur. Biz de el ele vererek Serdivanımızı yine sizlerle, hemşehrilerimizle birlikte inşa etmeye devam edeceğiz” diyerek STK temsilcilerine toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Programda söz alan STK temsilcileri ise, Serdivan Belediyesi’nin bugüne kadar tüm çalışmalarında yanlarında olduğunu ifade ederek; desteklerinden dolayı Başkan Alemdar’a ve onun nezdinde tüm belediye personeline teşekkür ettiklerini belirttiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.