Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Albayrak Şarköy’de incelemelerde bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesine bağlı Hoşköy, Gaziköy ve Uçmakdere Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek TESKİ tarafından Uçmakdere Mahalle’sine kurulan çeşme ve su deposu tesislerinde incelemelerde...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Albayrak Şarköy’de incelemelerde bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesine bağlı Hoşköy, Gaziköy ve Uçmakdere Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek TESKİ tarafından Uçmakdere Mahalle’sine kurulan çeşme ve su deposu tesislerinde incelemelerde bulundu.

Şarköy ilçesinde ilk olarak Hoşköy, Gaziköy ve Uçmakdere Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, burada vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi. Büyükşehir Belediyesinin hizmet ve yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Başkan Albayrak, vatandaşlara devam eden projelerin en kısa sürede tamamlanacağını müjdesini verdi. Vatandaşlar da Başkan Albayrak’a Şarköy’e ve Tekirdağ geneline yapılan yatırımlar dolayısıyla teşekkür etti.

Daha sonra TESKİ tarafından Uçmakdere Mahalle’sine kurulan çeşme ve su deposu tesislerini ziyaret eden Başkan Albayrak, buradaki çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi alarak personele iyi çalışmalar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.