Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Aktaş’tan Yepsan’a Büyük Övgü

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberindeki heyetle birlikte otomotiv ve savunma sanayinde Bursa ve Ankara’da faaliyetlerini sürdüren YEPSAN Grup’un Kayapa’daki fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2019 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Aktaş’tan Yepsan’a Büyük Övgü

YEPSAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a, AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Ufuk Ay, Kayapa Sanayici ve İş Adamları Derneği (KSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

İlk olarak üretim bölümünü gezen heyet, YEPSAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baş tarafından bilgilendirildi. Son teknoloji makineleri, üreticinin verimliliği ile güvenliğini arttıran robotları ve üretilen malzemeleri yakından inceleme fırsatı bulan Başkan Aktaş ve beraberindeki heyet, daha sonra YEPSAN fabrikasının çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Başkan Aktaş, burada yaptığı konuşmada, üreten firma sahiplerine ve emek yoğun işte çalışanlara atfen, ‘Bütün üretenler ve ekonomiye katkı sağlayanlar elleri öpülesi insanlardır” dedi.

“YEPSAN’ı gezerken gurur duydum”

YEPSAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baş’a, Bursa’ya ve ülke ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Başkan Aktaş şunları söyledi: “Her zaman katma değer ve ileri teknoloji üretmemiz gerektiğini söylüyoruz. İşte bugün YEPSAN’ı gezerken bunu gördük. Burada şehir ve ülke adına bir değer üretiliyor. Bugün firmayı gezerken gurur duydum. Mehmet Bey’i ve sizleri yürekten kutluyorum.”

“Bursa’nın bundan sonra daha da hızlı koşması lazım”

Göreve tekrar devam ettiğimiz takdirde sanayiye ve turizme öncelik vererek ve Bursa’nın çok daha güzel günlere gideceğini düşünüyorum diyen Başkan Aktaş, “15 ay önce göreve geldim ve bu 15 ayda şehir trafiğinin düzeltilmesi ile ilgili akıllı kavşak uygulamaları, sinyalizasyon revizyonları, şerit genişletmeleri ve birkaç yeni köprü gibi küçük dokunuşlar yaptık. Su ve raylı sistemde indirimler yaptık. Vatandaşımızın faydasına olmayan bazı konuları da devreden çıkardık. Daha yapılacak çalışmaların çok küçük bir kısmını yaptık. Ayrıca bu 15 ayda çok ciddi projeler üzerine çalıştık. Başta Acemler ve raylı sistem olmak üzere işin uzmanlarıyla birlikte muazzam bir yol haritası belirledik. Yeni dönemde inşallah dolu dolu hepsini hayata geçireceğiz. Bu şehre kim hizmet ettiyse başımızın tacıdır ancak Bursa’nın bundan sonra daha da hızlı koşması lazım. Bu aşamada şehirlerin hızlı koşmasının ülkenin istikrarıyla doğru orantılı olduğunu da unutmayalım” diye konuştu.

Başkan Aktaş, yeni yolda incelemelerde bulundu

Başkan Aktaş, KSİAD öncülüğünde Kayapalı sanayicilerin talebi doğrultusunda, Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmaları geçtiğimiz günlerde bitirilen yolda da incelemelerde bulundu. Burada konuşan Aktaş, “Sanayici ve üreticinin istekleri bizim için çok değerli. 26 metre genişliğinde, 1200 metre uzunluğundaki bu yolumuzu Büyükşehir Belediyesi olarak asfaltladık. Kayapa sanayi de altyapı ve kaldırım çalışmalarını üstlendi. 2 milyon TL’lik bir bedelle hizmet açtığımız bu yolun hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.