Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Aktaş güven tazeledi

Çanakkale’nin Biga ilçesinde Lokantacılar ve Köfteciler Odası Genel Kurulunda Başkan Emin Aktaş, seçimi kazanarak, güven tazeledi.Biga Lokantacılar ve köfteciler Odası Genel kuruluna 280 üyeden 250 üye katıldı. Biga Ticaret Sanayi Odası...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Aktaş güven tazeledi

Çanakkale’nin Biga ilçesinde Lokantacılar ve Köfteciler Odası Genel Kurulunda Başkan Emin Aktaş, seçimi kazanarak, güven tazeledi.

Biga Lokantacılar ve köfteciler Odası Genel kuruluna 280 üyeden 250 üye katıldı. Biga Ticaret Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapılan olağan genel kurul toplantısı ve seçim Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Seçim öncesi konuşma yapan Emin Aktaş, "93 yılından buyana bu görevi yapmaktayım nasip olur da kazanırsam görevimi mi layıkıyla yapacağım" dedi. Başkanlık sürecinde yaptıkları ve yapacaklarını anlatan Aktaş, "Bize bir 4 yıl daha görev verirseniz, biz bu göreve tekrar talibiz. Son söz üyelerindir. Üyeler ne derse odur" dedi. Genel kurulda Adnan Akçe ve Emin Aktaş listeleri yarıştı. 249 oyun kullanıldığı seçimde 1 oy geçersiz olurken, Adnan Akça 110 oy alırken, Emin Aktaş 139 oyla başkan seçildi. Aktaş’ın yönetim kurulu, Kadir Şencan, Mehmet Canbaz, İrfan Yavaş, Bahattin Yılmaz, Ünal Öz, İrfan Demirtaş’tan oluştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.