Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Aksu’dan Çaldağ Karakolu’na Moral Ziyareti

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Çaldağ Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ziyaret etti.Geçtiğimiz günlerde teröristler tarafından düzenlenen saldırıda yaralanarak Giresun Devlet Hastanesi’nde şehit düşen Kıdemli Başçavuş Zafer...

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Aksu’dan Çaldağ Karakolu’na Moral Ziyareti
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Çaldağ Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde teröristler tarafından düzenlenen saldırıda yaralanarak Giresun Devlet Hastanesi’nde şehit düşen Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan’ın görev yaptığı Çaldağ Jandarma Karakolu’na giden Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve köy muhtarları taziye ve moral ziyareti gerçekleştirildi.
Çaldağ Köyü’ne giden Başkan Kerim Aksu’yu köy muhtarı Abdullah Aşık ve çevre köy muhtarları karşıladı. Başkan Aksu, yapılan saldırı sonrası yaşanan gelişmeler hakkında bilgi aldı. Yaşanan terör olaylarının herkesi derinden yaraladığını belirten Aksu, “Terör nereden ve hangi gerekçeyle gelirse gelsin hepsini lanetliyoruz. Ülkemiz bu acıları yaşamamalı. Bunların hesabı sorulmalı. Yaklaşık 6 gün önce karakol komutanımızı kaybettik. Ülkemizin hiçbir yerinden böyle acı haberler duymak istemiyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Yapabileceğimiz bir şey olduğunda her zaman yanınızdayız” dedi.
Çaldağ Köyü Muhtarı Abdullah Aşık ise, köylerinde gerçekleşen talihsiz olaydan dolayı çok üzgün olduklarını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.