Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Ahmet Misbah Demircan: “Terör Bizi Teslim Alamayacak"

İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen canlı bomba saldırısına sert tepki gösteren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Gözünü kan bürümüş aşağılık hainler ayrım yapmadan insanlara, insanlığa suikastlar yapıyor” dedi.Terör...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Ahmet Misbah Demircan: “Terör Bizi Teslim Alamayacak"
İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen canlı bomba saldırısına sert tepki gösteren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Gözünü kan bürümüş aşağılık hainler ayrım yapmadan insanlara, insanlığa suikastlar yapıyor” dedi.
Terör hain yüzünü bu kez İstanbul’da gösterdi. Bugün sabah saat 10.55 sıralarında Beyoğlu Kaymakamlığı’na yakın bir noktada gerçekleşen canlı bomba saldırısına sosyal medya hesabı Twitter üzerinden sert tepki gösteren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, terörün hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını ve teröristlerin tamamen yok edinceye kadar her türlü mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
"TERÖRİZM MİLLETİMİZİN İSTİKLALİNE SALDIRIYOR"
Terörün milletin istiklaline saldırdığını belirten Başkan Demircan, “Teröristler; Silopi’de, Cizre’de, Kızılay’da, İstiklal Caddesi’nde Türkü öldürüyor, Kürdü öldürüyor, Alevi’yi, Sünni’yi öldürüyor. Gözünü kan bürümüş aşağılık hainler ayrım yapmadan insanlara, insanlığa suikastlar yapıyor. Ölüm, kan, kaos istiyorlar” dedi.
BUGÜN DESTEKLEDİĞİNİZ TERÖRİSTLER YARIN SİZİ DE VURABİLİR
Başkan Demircan, teröristlere arka çıkan yaklaşımlara da sert tepki göstererek, “Teröristlere Avrupa’da çadır açtıranlar, bilsin ki; İstiklal’de kendini patlatan aşağılık, yanı başlarında da bunu yapar. Terör bizi teslim alamayacak. Terörizmi ve teröristleri tamamen yok edinceye kadar her türlü mücadeleye devam edeceğiz. İstiklal’de hayatını kaybeden 4 vatandaşımıza Cenab-ı Allah’tan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize sabır diliyorum”ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.