Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan 28 Gün Halkla İftar Açacak

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesindeki su problemlerini iki yıl içerisinde ortadan kaldırılacağını açıkladı.Bu yıl 29 gün tutacak olan Ramazan ayının 28 günü ilçe ve ilçe büyüklüğündeki yerleşim alanlarında...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesindeki su problemlerini iki yıl içerisinde ortadan kaldırılacağını açıkladı.
Bu yıl 29 gün tutacak olan Ramazan ayının 28 günü ilçe ve ilçe büyüklüğündeki yerleşim alanlarında vatandaşlarla iftar programlarında buluşacak olan, kalan son bir gününü de planlamaya çalışan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bu kez Ulubey ilçesindeydi. Binlerce Ulubeyli ile iftar açan Başkan Yılmaz, burada yatığı konuşmada, Ulubey ilçesindeki su sorununu iki yıl içerisinde çözeceklerini belirtti. Başkan Yılmaz, “Ulubey’de inşallah bu yıl ve gelecek yıl mahallelerimizin tamamında su sorununu kökünden çözüyoruz. Su probleminin en fazla yaşandığı ilçelerden biri olan Ulubey’de, inşallah yaptığımız çalışmalarla suyun arıtılmasında ve en ücra noktalara ulaştırılmasında yaşanan sorunları tamamen çözeceğiz” dedi.
“ULUBEY’DE YOLA 17 MİLYON LİRALIK İHALE YAPTIK”
Bu yıl Ulubey ilçesinde yolla ilgiliyaklaşık 17 milyon liralık ihale yapıldığını belirten Başkan Enver Yılmaz, “Grup yollarımızın tamamına girdik. Aydınlar Mahallesi’nden başlamak suretiyle Güzelyurt, Durakköyü havzasındaki yol çalışmalarına start verdik. Hedefimiz, bu yıl itibarıyla Ekim ayına kadar bu havzayı sıcak asfalt ile kaplamak. Yolbaşı-Kardeşler yol güzargahındaki çalışmaları da inceledik. Amacımız Ramazan ayı içinde Kardeşler’e kadar olan kısmın sıcak asfaltını yapmak, kalanını da yıl sonu itibarıyla bitirmek” diye konuştu.
“TAAHHÜT ETTİĞİMİZ HER KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ”
“Taahhüt ettiğimiz ne varsa başından sonuna kadar takip ediyoruz” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yol ve su meselesi çözüldükten sonra çok ciddi bir eksiklik kalmadığını, ilçede atıl durumda olan eski okulların düğün salonu ve köy konaklarına dönüştürüldüğünü ve okul çevrelerinde ciddi peyzaj çalışması yapılacağını belirtti.
“HEMŞEHRİLERİMİZDEN SABIR İSTİYORUM”
Aksayan çalışmalarla ilgili vatandaşlardan sabır isteyen Başkan Enver Yılmaz, “Mayıs ayının 22 günü yağışlı geçti. Yağmur olduğu zaman hizmet yapamıyoruz. Yağmur bizim mazeretimiz değil ama durum böyle olunca suyla ilgili kazı yapamıyoruz, asfalt çalışmalarımız aksıyor.Bu nedenle çalışmalarda bu yıl 20 gün rötarlı gidiyoruz ama endişeniz olmasın kaynağımız hazır ve projemizi yaptık.Çok şükür Ulubey ilçemizde bu yıl ve gelecek yıl söz verilen ne kadar alan varsa o alanlarla sorunları bitirmiş olacağız” şeklinde konuştu.
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ KENDİ İLÇESİNDE VERDİ
Programın sonunda 2 bin 500 Ulubeyli ve ekranları başından takip eden binlerce üreticiye müjdeli haber veren Başkan Yılmaz; “Hükümetimizin doğrudan gelir desteğine olan katkısı, her yıl dekar başına verilen miktar artırılarak devam ediyor. Ordu’da 116 bin çiftçimize 24 Haziran tarihinden itibaren kademeli olarak ve bayrama kadar doğrudan gelir desteği paraları ödenmiş olacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, programın ardından ilçenin sorunlarına ve yatırımlara yönelik mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.