Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkale’de kar temizleme çalışması devam ediyor

Van’ın Başkale Belediyesi, ilçede etkili olan kar yağışı sonrası cadde ve sokaklarda kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Başkale Belediyesi ekipleri, ilçedeki cadde ve sokaklarda kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını...

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkale’de kar temizleme çalışması devam ediyor

Van’ın Başkale Belediyesi, ilçede etkili olan kar yağışı sonrası cadde ve sokaklarda kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkale Belediyesi ekipleri, ilçedeki cadde ve sokaklarda kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede dün akşamdan bu yana etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Başkale Belediyesi karla mücadele ekipleri de ilçe merkezi ve diğer yerleşim yerlerinde herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Karla mücadele ekipleri, ilçedeki hastane, okul ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddelerde geç saatlere kadar kar temizleme çalışması yürütüyor. Toplanan karlar kamyonlarla ilçe dışına taşınırken, ekipler buzlanmalara karşı da tuzlama çalışması yapıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.