Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbuğ yeni kitabını imzaladı

Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, ’15 Temmuz Öncesi ve Sonrası’ isimli kitabı için imza günü düzenledi.Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, gazeteci Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programı kapsamında yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2016 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2016 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbuğ yeni kitabını imzaladı
Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, ’15 Temmuz Öncesi ve Sonrası’ isimli kitabı için imza günü düzenledi.
Genelkurmay eski Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, gazeteci Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programı kapsamında yaptığı röportajı kapsayan kitabı ’15 Temmuz Öncesi ve Sonrası’ için imza günü düzenledi. Bodrum Milta Marina çarşısında bulunan D&R Kitapevinde düzenlenen imza gününe çok sayıda vatandaş katıldı. Başbuğ’un kitaplarını imzalatmak isteyen hayranları çarşı içinde uzun kuyruk oluşturdu.
Yaşanan kanlı darbe girişiminin cemaatin silahlı bir saldırısı olduğu, Türkiye’nin yaşadığı daha önceki darbelerden çok farklı bir girişim olduğunun anlatıldığı kitapta İlker Başbuğ, Ahmet Hakan’ın sorularını cevaplandırıyor.
İmza gününde yaşanan yoğunluk nedeniyle gazetecilere röportaj vermeyen eski Genelkurmay Başkanının etrafındaki koruma sayısındaki fazlalık ise dikkatlerden kaçmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.