Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakanlık Etik Kurulundan Murat Hazinedar’a İyi Haber

Başbakanlık Etik Kurulu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’la ilgili ortaya atılan mal varlığında artış ve imar rantı gibi iddialar üzerine inceleme yaptı. Başbakanlık Etik Kurulu, yaptığı inceleme sonunda Hazinedar’ın mal...

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakanlık Etik Kurulu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’la ilgili ortaya atılan mal varlığında artış ve imar rantı gibi iddialar üzerine inceleme yaptı. Başbakanlık Etik Kurulu, yaptığı inceleme sonunda Hazinedar’ın mal varlığında açıklanamayan önemli bir artış tespit edilemediğini kaydetti.
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile ilgili medyada çıkan mal varlığında artış, lüks araç ve imar rantı gibi haberler üzerine Başbakanlık Etik Kurulu inceleme başlattı. Kurul yaptığı incelemede, Murat Hazinedar ile ilgili mal varlığında açıklanamayan önemli bir artış tespit edemedi. Kurul tarafından yapılan incelemede satın aldığı taşınmazın değerini artırmak için imar izni çıkardığı iddialarıyla ilgili mevzuata aykırı bir duruma rastlanmazken, makam aracının uygun bir fiyatla kiralandığı kaydedildi.
Yapılan incelemede, imar planı değişikliklerinin mevzuatta belirlenen usul ve esaslar çerçevesinde gerçekleştirildiği tespit edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.